Wijkbedrijf Utrecht is een leerwerkbedrijf, dat klussen uitvoert in opdracht van particulieren en bedrijven/instellingen. We zijn thuis op vele terreinen, zoals groenvoorziening, schoonmaak en divers kluswerk. Het Wijkbedrijf werkt in stad en regio Utrecht en is onderdeel van WIJ 3.0.

Sociaal

Bij Wijkbedrijf Utrecht werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden ze de omstandigheden waarin zij zich ontwikkelen en tot maatschappelijk herstel kunnen komen. Dat is voor ons de grote meerwaarde van ons werk, de winst die wij belangrijk vinden.

Werkwijze

Leerwerkmeesters zijn voor de uitvoering van klussen verantwoordelijk. Zij plannen in overleg met de opdrachtgever het werk in en zorgen ervoor dat het Wijkbedrijf altijd kwaliteit levert. Tijdens de uitvoering van werkzaamheden geven ze instructies en de nodige begeleiding.

Samenwerking

Coöperatie De Weijk is een samenwerking tussen De Eijk Duurzaam Werk en WIJ 3.0 / Wijkbedrijf. De Weijk doet aan groenonderhoud in brede zin: van beplanten en schoffelen tot maaien en snoeiwerk. De coöperatie verzorgt onder andere al het groenbeheer in de tuinen van Altrecht en andere organisaties in Zeist.

Tarieven

Heeft u een opdracht voor Wijkbedrijf Utrecht? Neem contact met ons op en we denken met u mee om tot een geschikte offerte te komen. Vanwege onze werkwijze liggen onze tarieven iets gunstiger dan gebruikelijk.

Wijkbedrijf Utrecht opereert vanuit WIJ 3.0 locaties De Stadsbrug in Utrecht Zuidwest en Ghanaplein in Utrecht Overvecht.