Schilderwerk op kantoor: Wijkbedrijf in actie

Je bekijkt nu Schilderwerk op kantoor: Wijkbedrijf in actie

Dat de mannen van het Wijkbedrijf hard kunnen werken, weet natuurlijk iedereen. Maar wist je dat ze ook artistieke projecten kunnen afleveren? Tijdens een schilderklus konden ze bij het Wijkbedrijf hun creatieve en fijne schilderkunsten tonen.

Het bedrijf Watergames and more wilde hun kantoor een opfrisbeurt geven en de eigen huisstijl daarin laten terugkomen. In het kader van social return kozen ze voor sociale inkoop bij het Wijkbedrijf. Een mooie klus voor onze deelnemers en een prachtkans om te laten zien dat ze ook heel goed het fijne schilderwerk aankunnen.

En het eindresultaat mag er wezen. Financieel directeur van Watergames and more Karsten van den Berg is bijzonder tevreden:

‘De mannen van WIJ 3.0 hebben erg hard doorgewerkt. Ik had niet verwacht dat sociaal inkopen van schilderwerk zo’n professioneel resultaat zou opleveren. Wat mij betreft de volgende keer weer. Ik ben er oprecht blij mee!’

Wijkbedrijf: sociaal klusbedrijf van WIJ 3.0

Het Wijkbedrijf is het sociaal klusbedrijf van WIJ 3.0 waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief zijn. Deelnemers voeren de klussen uit onder begeleiding van leerwerkmeesters. Zij doen werkritme en werkervaring op middenin de maatschappij en leren waardevolle vaardigheden.